Zapojte se do diskuze!

Pokud máte jakékoliv připomínky, náměty či upozornění na chyby, prosím, napište mi mail či využijte přímo možnost psát komentář na stránkách (lze psát dokonce i anonymně, což je výhoda pro ty z Vás, kdo se chtějí vyjádřit, ale zůstat beze jména - některým tato možnost snad pomůže se zapojit do diskuse, což by jinak třeba veřejně neudělali).
Texty na těchto stránkách jsou určeny zejména obyvatelům domu, stránky jsou "elektronickou nástěnkou" pro pohled obyvatele domu, zástupce části vlastníků. Obsah příspěvků může být zasílán automaticky po sdělení Vaší mailové adresy.
Mgr. Ing. Radek Novotný, zástupce části vlastníků, 777 083 126, coney@centrum.cz

Reklamní řádek

sobota 11. září 2010

Plná moc pro zástupce vlastníků

Vážení vlastníci bytů v domě Prušánecká 16-22,

na schůzi 6.9.2010 jsem byl sice zvolen do role zástupce vlastníků (který se správcem-technikem domu zodpovídá zejména za správnost a adekvátnost výdajů z FDH), ale samozřejmně je na Vás, zda budete tuto volbu respektovat a zda mi plnou moc dáte.

Na vysvětlení:
Správce-technik sice řeší aktuální opravy na domě a připravuje plány na opravy většího rozsahu, aby je následně nechal schválit na ČSS a SSV, ale aktuální výdaje je povinen projednat se všemi vlastníky bytů ("svým plnoprávným zástupcem" technika-správce na ČSS stanovili jen družstevníci-nájemci, vlastníky tato volba nijak nezbavuje práva rozhodovat o výdajích domu sami nebo prostřednictvím zástupce vlastníků).
A je na vlastnících bytů, zda chtějí o všem jednat osobně (proto je v dopise, jímž byly obesláni, uvedeno, že pokud nechtějí podepsat plnou moc, mají uvést, jak mohou být v případě potřeby kontaktováni osobně) nebo mohou podepsat zaslanou plnou moc (a já je v kontrole všech výdajů zastoupím - nemám obavu, že bych nebyl schopen následně cokoliv na dotaz vysvětlit, ba naopak, vše, krom zjevných jasných výdajů, tedy například faktury za revizy hromosvodů - to mne teď jen napadlo jako příklad - budu i zde na webu vysvětlovat hned).

Technicky:
Podepsanou plnou moc (pokud mi dáte na základě tohoto vysvětlení důvěru) nemusíte nosit osobně na SBD, nabízím Vám, že je tam hromadně odnesu za čtrnáct dní. Některé z Vás to již včera napadlo samotné...
Tedy kdo chce, nechť mi podepsanou plnou moc přinese (a předá osobně nebo dá do schránky) nejpozději v pátek 24. září 2010.
V sobotu ráno je před odjezdem na týdenní pobyt do lázní Lednice doručím na SBD osobně.

Mimochodem - ne každý se orientuje na webové stránce, proto uvádím přehledně kontakt na mne:
Mgr. Ing. Radek Novotný
Prušánecká 18
mobil +420 777 083 126
e-mail coney@centrum.cz
Na SBD to mohli pro jednoduchost uvést do průvodního dopisu, ale nestalo se tak...

Žádné komentáře:

Okomentovat