Zapojte se do diskuze!

Pokud máte jakékoliv připomínky, náměty či upozornění na chyby, prosím, napište mi mail či využijte přímo možnost psát komentář na stránkách (lze psát dokonce i anonymně, což je výhoda pro ty z Vás, kdo se chtějí vyjádřit, ale zůstat beze jména - některým tato možnost snad pomůže se zapojit do diskuse, což by jinak třeba veřejně neudělali).
Texty na těchto stránkách jsou určeny zejména obyvatelům domu, stránky jsou "elektronickou nástěnkou" pro pohled obyvatele domu, zástupce části vlastníků. Obsah příspěvků může být zasílán automaticky po sdělení Vaší mailové adresy.
Mgr. Ing. Radek Novotný, zástupce části vlastníků, 777 083 126, coney@centrum.cz

Reklamní řádek

středa 1. června 2011

SKLEP E, vchod 18 (II.)

Zatím stále marně pátrám po tom, kdo má svůj sklep (sklepní kóji) za dveřmi s označením SKLEP E ve vchodě 18 - je to ve spojovací chodbě mezi vchody 16 a 18, u severní stěny.

Snažila se mi pomoci i Mgr. Holá, už to vypadalo, že našla "správnou sousedku", ale vloudila se chyba - komunikační, levá strana je při příchodu do spojovací chodby ze vchodu 18 jaksi na opačné straně než při příchodu z vchodu 16 (méně vzletně řečeno, už jsem byl blízko, jen milá paní sousedka měla klíč od dveří na opačné straně). Každopádně se mi potvrdilo, že sklepní kóje v prostoru 16-18 nejsou seřazeny podle bytů po pořadě, naopak, některé byty z vchodu 16 mají svůj sklep ve vchodě 18 a naopak. Marně v tom hledám systém a stále netuším, koho konkrétně mám oslovit...

Ideální by bylo, kdyby pan Šlapal dal k dispozici správné klíče, ale to je asi jen marné přání...

Jak se už shodlo více lidí v domě 16-18, bude to chtít stejně do budoucna domluvit někoho, u koho bude uložena rezervní záložní sada klíčů od společných prostor (jako to ostatně máme v domě na Strnadově, odkud jsem se sem přistěhoval, v každém vchodě je jeden určený byt).
No a nejlépe, když už si vchody 20-22 usmyslely, že chcou oddělení samosprávy, určit si vlastního údržbáře, k čemu je nám údržbář ve dvacítce, když stále není doma a odmítá na sebe sdělit jakýkoliv kontakt... Ani vzkaz mu nejde dát do schránky - přece si nebudeme posílat poštu ze vchodu do vchodu přes pošťačku, a stále s každou drobností volat na SBD, aby to panu Šlapalovi předali, je značně nepraktické (a na příkladu klíčů se stejně ukázalo, že to nefunguje).

Žádné komentáře:

Okomentovat