Zapojte se do diskuze!

Pokud máte jakékoliv připomínky, náměty či upozornění na chyby, prosím, napište mi mail či využijte přímo možnost psát komentář na stránkách (lze psát dokonce i anonymně, což je výhoda pro ty z Vás, kdo se chtějí vyjádřit, ale zůstat beze jména - některým tato možnost snad pomůže se zapojit do diskuse, což by jinak třeba veřejně neudělali).
Texty na těchto stránkách jsou určeny zejména obyvatelům domu, stránky jsou "elektronickou nástěnkou" pro pohled obyvatele domu, zástupce části vlastníků. Obsah příspěvků může být zasílán automaticky po sdělení Vaší mailové adresy.
Mgr. Ing. Radek Novotný, zástupce části vlastníků, 777 083 126, coney@centrum.cz

Reklamní řádek

úterý 31. května 2011

SKLEP E, vchod 18

Zatím marně pátrám po tom, kdo má svůj sklep (sklepní kóji) za dveřmi s označením SKLEP E ve vchodě 18.

Potřebuji si domluvit (po dohodě s Mgr. Holou) firmu na opravu topení, ale předtím musím mít nachystané klíče od příslušných sklepních prostor, abych se firma dostala k vypouštěcím ventilům.
Bohužel, paní Šlapalová tvrdí, že ty klíče nemá (byť při prohlídce všech sklepních prostor za účasti pracovníků SBD paní Mgr. Holé a pana Prudíka je pan Šlapal měl).

Zatím jsem se dozvolnil jen u několika málo sousedů, zjistil, že sklepní kóje v prostoru 16-18 nejsou seřazeny podle bytů po pořadě, takže netuším, koho konkrétně mám oslovit...

Žádné komentáře:

Okomentovat