Zapojte se do diskuze!

Pokud máte jakékoliv připomínky, náměty či upozornění na chyby, prosím, napište mi mail či využijte přímo možnost psát komentář na stránkách (lze psát dokonce i anonymně, což je výhoda pro ty z Vás, kdo se chtějí vyjádřit, ale zůstat beze jména - některým tato možnost snad pomůže se zapojit do diskuse, což by jinak třeba veřejně neudělali).
Texty na těchto stránkách jsou určeny zejména obyvatelům domu, stránky jsou "elektronickou nástěnkou" pro pohled obyvatele domu, zástupce části vlastníků. Obsah příspěvků může být zasílán automaticky po sdělení Vaší mailové adresy.
Mgr. Ing. Radek Novotný, zástupce části vlastníků, 777 083 126, coney@centrum.cz

Reklamní řádek

středa 29. června 2011

Pracovní komise vybrala firmu Profiplast

Takže si mohu dovolit napsat, že Podmíněný výběr pracovní komise se "překlopil" na definitvní výběr pracovní komise: doporučujeme firmu Profiplast.
Jak uvedl ve svém mailu pan Jašek:
Na Profiplast jsem neslyšel nějaké výtky. Zato na Stavos jsem toho negativního slyšel až moc... Takže jenom mohu potvrdit, že Stavos s nejlepší nabídkou určitě nebereme.
I pan Relich souhlasí:
...naše důvody, proč jsme pominuli levnější nabídku Stavosu:
  • lepší záruční podmínky Profiplastu, zejména na střechu, která může být problematickou částí stavby
  • negativní reference na Stavos
  • pozitivné reference na Profiplast
  • ...
Já osobně žádné další připomínky nemám (ostatně, jak jste si všimli a můžete si domyslet, napsal bych sem připomínky hned, když by vyvstaly...).



"Míček je tedy nyní na hřišti SBD", pokud správkyně paní Mgr. Holá s kolegy vyhodnotí, že z důvodu časových bude nejvhodnější obejít dům s podpisovou listinou, kde obyvatelé domu potvrdí volbu firmy pracovní komisí, jsou členové pracovní komise připraveni pomoci se sbíráním podpisů. Pokud bude chtít paní magistra svolat schůzi, což je časově poněkud zdlouhavější vzhledem k právním limitům), navrhuji termín schůze pondělí 18.7. v 18:30 - na schůzi přítomní členové pracovní komise, budou-li se moci zúčastnit (ani já ještě nevím dne a hodiny, kdy vyrazím někam na dovolenou), zodpoví případné dotazy ohledně výběru.


Mimochodem, zkušenost na Strnadově je zlá - to, co jsme si tam na domě schválili v dubnu a květnu (výtahy), to teprve teď technické oddělení SBD předává příslušným komisím SBD k projednání, takže se smlouva bude podepisovat s nečekaným tříměsíčním (snad nikoliv delším) skluzem... Snad nebude totéž platit i tady na Prušánecké... Chceme mít přeci do zimy zatepleno! Proto jsme také nabídky v pracovní komisi studovali a vyhodnocovali pouhý týden - což je velmi rychle, když si uvědomíme, že každý z nás z pracovní komise má svou práci a čas na nabídky "bylo nutno někde urvat či ukrást"...

Žádné komentáře:

Okomentovat