Zapojte se do diskuze!

Pokud máte jakékoliv připomínky, náměty či upozornění na chyby, prosím, napište mi mail či využijte přímo možnost psát komentář na stránkách (lze psát dokonce i anonymně, což je výhoda pro ty z Vás, kdo se chtějí vyjádřit, ale zůstat beze jména - některým tato možnost snad pomůže se zapojit do diskuse, což by jinak třeba veřejně neudělali).
Texty na těchto stránkách jsou určeny zejména obyvatelům domu, stránky jsou "elektronickou nástěnkou" pro pohled obyvatele domu, zástupce části vlastníků. Obsah příspěvků může být zasílán automaticky po sdělení Vaší mailové adresy.
Mgr. Ing. Radek Novotný, zástupce části vlastníků, 777 083 126, coney@centrum.cz

Reklamní řádek

pátek 17. června 2011

Přípravy na revitalizaci domu VIII.

Jak jsem psal včera v článku Přípravy na revitalizaci domu VII., tuto středu byl termín, dokdy měly firmy odevzdat nabídky na revitalizaci našeho domu. Pan Bátrla mi telefonicky přislíbil zaslání zadávácí dokumentace (a následně zaslal), kterou firmy obdržely, když byly osloveny.

Ze devíti oslovených firem jich odpovědělo 7, nabídky však předložily pouze v listinné podobě, takže se jimi na SBD "prokousávají" a nám (pracovní komisy) budou poskytnuty až následně ("krabici papírů" lze těžko jen tak naskenovat či nakopírovat, už jen to zabere spoustu času, to chápu; ač po tom dávno volám, stále se neprosadila povinnost odevzdávat nabídky v elektronické podobě, a i nápad chtít nabídku automaticky ve dvou výtiscích - jeden pro pracovníky SBD, jeden pro lidi z domu - nějak zapadl).
Takže na papírovou dokumentaci, aby bylo možno nabídky začít studovat na domě, si ještě chvíli počkáme...
Někdo to nazývá "přebujelá administrativa", dá se tomu říkat i "jisté obstrukce"... Každopádně jsem zvědav, kolik času bude mít na studium a rozhodování SBD a kolik dům, v tuto chvíli víme, že nabídky leží třetí den na SBD...

Žádné komentáře:

Okomentovat