Zapojte se do diskuze!

Pokud máte jakékoliv připomínky, náměty či upozornění na chyby, prosím, napište mi mail či využijte přímo možnost psát komentář na stránkách (lze psát dokonce i anonymně, což je výhoda pro ty z Vás, kdo se chtějí vyjádřit, ale zůstat beze jména - některým tato možnost snad pomůže se zapojit do diskuse, což by jinak třeba veřejně neudělali).
Texty na těchto stránkách jsou určeny zejména obyvatelům domu, stránky jsou "elektronickou nástěnkou" pro pohled obyvatele domu, zástupce části vlastníků. Obsah příspěvků může být zasílán automaticky po sdělení Vaší mailové adresy.
Mgr. Ing. Radek Novotný, zástupce části vlastníků, 777 083 126, coney@centrum.cz

Reklamní řádek

úterý 29. června 2010

Tak jsme bez vedení

Tak jsme bez vedení.
Předsedkyně samosprávy paní Jehličková odstoupila z Výboru samosprávy, takže Výbor samosprávy je od 1.7. dvoučlenný - tvoří jej paní Feketíková (prý má mail, ale nedávám ho, asi ji paní Jehličková upozornila, že bych se jí mohl mailem ptát... A to je přece nepříjemné, když se má na něco odpovídat a za něco odpovídat, jak paní Jehličková, dle mého názoru, pochopila) a pan Šváb (který ale na schůze nechodí, takže se, myslím oprávněně, domnívám, že vlastně jako člen Výboru samosprávy nepracuje, ale nerad bych mu křivdil), tedy nedostatečně personálně obsazený.
Na to, abych psal další dojmy z dnešní ČSS a SSV, je moc brzo, neboť průběh schůze byl dle mého názoru jen jedním velkým podfukem na lidi - v přípravě na zadlužení domu se pokračuje, tedy spíš se odhlasovaly další kroky, vedoucí k onomu zadlužení, některé věci se zase vůbec neřekly, pak paní Jehličková uvedla, že je zpochybněna má volba do Výboru samosprávy (že se ten Výbor samosprávy za dva měsíce nesešel - tedy alespoň o žádném jednání nevím, že pokračovalo závěrečné "jen já sama", to nikdo asi nevnímá), načež lidé, již znechuceni tím, že mají o něčem přemýšlet či o něčem hlasovat, byly na rozdíl od minula najednou proti mé volbě.
No a vrchol programu - sdělení paní Jehličkové, že dál v samosprávě nebude. A najednou začaly "vyplouvat" ony důsledky, že nemáme funkční Výbor samosprávy, že se bude muset konat další schůze (svolávat ji bude asi paní Feketíková)...
Mno, víc příště...

1 komentář:

  1. Vážení,vidím na čase napsáni těchto komentářů,že nemúžete v klidu spát.Hlavně magor Novotný ať si to vše v hlavě srovná.Možná jste chytrej,ale vůbec neumíte jednat z lidma-a takovej přechytralec se nemá cpát do nějakých funkcí.Pokud máte nutkání neustále obtěžovat lidi vašími mejly-tak vám doporučuji sepsat nějaké paměti a neberte si lidí do huby a vůbec o nich nepište na těchto stránkách.Bylo by možná zajímavé napsat něco o vaší rodinnce??co vy na to??

    OdpovědětVymazat