Zapojte se do diskuze!

Pokud máte jakékoliv připomínky, náměty či upozornění na chyby, prosím, napište mi mail či využijte přímo možnost psát komentář na stránkách (lze psát dokonce i anonymně, což je výhoda pro ty z Vás, kdo se chtějí vyjádřit, ale zůstat beze jména - některým tato možnost snad pomůže se zapojit do diskuse, což by jinak třeba veřejně neudělali).
Texty na těchto stránkách jsou určeny zejména obyvatelům domu, stránky jsou "elektronickou nástěnkou" pro pohled obyvatele domu, zástupce části vlastníků. Obsah příspěvků může být zasílán automaticky po sdělení Vaší mailové adresy.
Mgr. Ing. Radek Novotný, zástupce části vlastníků, 777 083 126, coney@centrum.cz

Reklamní řádek

středa 1. prosince 2010

Co je a není napsáno v zápise

Motto:
Dnes při veškerém kvantu informací je mnohem snazší než dříve manipulovat nebo říkat lidem, co slyšet chtějí, místo toho, co by ve skutečnosti potřebovali. Přitom to chce často jen trošku nadhledu a odstupu ke správné orientaci a potažmo i uchování psychického zdraví.

Co je napsáno v našem zápise, který jsme dnes obdrželi všichni do schránek, a co není (tentokrát se není skoro nad čím pozastavovat):
  1. Paní Feketíková se na začátku schůze strašně rozčilovala, že jsem si dovolil podívat se na účast na schůzi, tedy na podpisovou listinu. V daném okamžiku bylo na podpisové listině 15 jmen, v zápise je uvedeno 16 lidí. Asi někdo došel dodatečně...
  2. To, že paní Paďourová, "dlouholetá, zkušená pracovnice SBD" nesprávně chystala pozvánky, či spíš, jak podivně tvrdila na schůzi, rozdala jinou pozvánku než tu správnou, ač ji v daném okamžiku měla údajně nachystanou a podepsanou, už jsem zmiňoval. V zápisu je to zmíněno velmi jemně, řejněme kulantně. Ač jsem zdůrazňoval, že vzhledem k tomu, že nebylo SSV řádně svoláno, koná se jen ČSS, zápis se opět tváří jako "Zápis ze společného jednání ČSS a SSV" - takže je vzhledem ke svému záhlaví právně napadnutelný!
  3. V zápise je zcela nesprávně zapsána na schůzi prezentovaná myšlenka nahradit současné různé (plastové či papírové) krabice v prostoru u schránek jednotnými boxy z recyklovaného materiálu, jejichž vyvážení by zdarma zajišťovala společnost, prezentující se na stránkách Zelená planeta, která nám tuto bezplatnou službu nabídla. Správně je zapsáno to, že lidé zcela nesmyslně argumentovali nebezpečím požáru - to je u hromádek letáků ve vchodě se vyskytujících i nyní - a dále uváděli, že novince nevěří - jak přesvědčit člověka, který něco zavrhuje jen proto, že je to nové, nevím. Bohužel jsem se ve svém životě s faktem, že mnozí novinky prostě z principu odmítají, setkal mnohokrát.
  4. O to, aby se mohl školení firmy LS MONT zúčastnit, požádal pan Zatloukal sám, já tu informaci jen tlumočil paní Paďourové (ale to je jen niance).

Má žádost o zaslání zápisu mailem zůstala nevyslyšena. Že se paní Paďourová odmítá naučit pracovat s elektronickou poštou je asi nezvratný fakt, s kterým nehodlá nic udělat. Ač mi na SBD bylo řečeno, že to se přece všichni pracovníci SBD průběžně učí, kolegové rádi poradí, paní Paďourová se rozhodla moderní komunikační prostředky ignorovat a stále trvá na použití jediného - mobilu. Pak se není co divit, že na prvním setkání hovořila o vysokém účtu za telefon...


Zato je lístečkem u zápisu připomínáno, že má pracovní skupina dodat návrhy firem, které mají být na regeneraci poptány. Já svůj návrh přednesl veřejně, k mému návrhu se připojil i kolega Relich. Bohužel, kolegovi Jaškovi jsem psal dopis (neboť jsem jej opakovaně doma nezastihl), mail ani mobil na něj nemám, takže jeho vyjádření v této věci stále neznám...

Žádné komentáře:

Okomentovat