Zapojte se do diskuze!

Pokud máte jakékoliv připomínky, náměty či upozornění na chyby, prosím, napište mi mail či využijte přímo možnost psát komentář na stránkách (lze psát dokonce i anonymně, což je výhoda pro ty z Vás, kdo se chtějí vyjádřit, ale zůstat beze jména - některým tato možnost snad pomůže se zapojit do diskuse, což by jinak třeba veřejně neudělali).
Texty na těchto stránkách jsou určeny zejména obyvatelům domu, stránky jsou "elektronickou nástěnkou" pro pohled obyvatele domu, zástupce části vlastníků. Obsah příspěvků může být zasílán automaticky po sdělení Vaší mailové adresy.
Mgr. Ing. Radek Novotný, zástupce části vlastníků, 777 083 126, coney@centrum.cz

Reklamní řádek

středa 15. prosince 2010

O firmě Kopřiva a o našich dveřích

O firmě Kopřiva
Mluvil jsem s paní předsedkyní za dům Prušánecká 3, 5, ... o firmě Kopřiva, která u nich dělala zateplení. Takže se můžete kdokoliv zajít podívat na výsledek jejich práce.
Asi pětiminutový rozhovor se dá shrnout do následujícíh faktů:
  • stavbu je třeba hlídat, jinak se vždy najde nějaký lajdák, co chce něco ošidit (paní jim denně "stála za prdelí" a ošidit se nenechala);
  • zedníci jsou bordeláři a na stavbě to asi nikde nebude vypadat jako v načančané restauraci, ale tady předvedli, že některá místa stavby vypadala jak skládka za městem!
(Obecně to asi platí pro spoustu jiných firem v našem "tržím kapitalismu", kde si to mnozí vysvětlují slovy "zákazníku, buď rád, že něco máš, nebo si trhni nohou"...)

O našich (budoucích) dveřích
Mluvil jsem dnes s panem Peštálem, připravujícím projektovou dokumentaci pro náš dům (stále ještě tak, aby se dala podat žádost o dotaci Zelená úsporám - osobně tomu snu nevěřím, ale co kdyby...).
Zadní vchod je navržen s plastovými dveřmi - neboť mají trochu lepší tepelněizolační vlastnosti, jsou levnější, a ač křehčí, zadní vchody (severní strana domu) se využívají jen zřídka.
Přední vchod je pak navržen v hliníkovém provedení, neboť tyto dveře jsou denním užíváním výrazně namáhány a na takové místo se plast nedoporučuje.
De facto je tím zodpovězen a vyřešen postřeh pana Jaška...

Žádné komentáře:

Okomentovat