Zapojte se do diskuze!

Pokud máte jakékoliv připomínky, náměty či upozornění na chyby, prosím, napište mi mail či využijte přímo možnost psát komentář na stránkách (lze psát dokonce i anonymně, což je výhoda pro ty z Vás, kdo se chtějí vyjádřit, ale zůstat beze jména - některým tato možnost snad pomůže se zapojit do diskuse, což by jinak třeba veřejně neudělali).
Texty na těchto stránkách jsou určeny zejména obyvatelům domu, stránky jsou "elektronickou nástěnkou" pro pohled obyvatele domu, zástupce části vlastníků. Obsah příspěvků může být zasílán automaticky po sdělení Vaší mailové adresy.
Mgr. Ing. Radek Novotný, zástupce části vlastníků, 777 083 126, coney@centrum.cz

Reklamní řádek

sobota 27. listopadu 2010

K prvnímu návrhu pracovní skupiny

Z rozhodnutí schůze 6/9/2010 byla vytvořena pracovní skupina – Ing. Relich, p. Jašek a Mgr. Novotný. Na schůzi 24/11/2010 vyzvala paní Paďourová – technik–správce domu, aby pracovní skupina předložila svůj návrh na doplnění seznamu firem, které budou osloveny k předložení nabídek cen a prací. Několik slov k tématu zaznělo hned na schůzi.
Vzhledem k tomu, že ač jsem několik dní před schůzí dopisem kontaktoval pana Jaška (nemám na něj telefon ani mail), ale nedostalo se mi žádné odpovědi, vzhledem k tomu, že pan Relich dostává texty z této webové stránky automaticky do své mailové schránky, a vzhledem k tomu, že jsem příznivcem otevřenosti a veřejného formulování názorů o věcech veřejných, týkajících se celého domu, dovolím si návrh za sebe formulovat veřejně:

  1. K zateplení pláště navrhuji (přes na schůzi uvedené námitky) oslovit i firmy Lorenc a Kopřiva.
    Z porovnání nabídek z jiné akce mi plyne, že rozdíl v cenách, který činí až 10% (tedy v našem případě statisícové částky z našich společných peněz!), stojí za to jisté riziko, že bude muset být následně vynaloženo úsilí technika/správce (či, jak doufám, již v té době fungujícího nového Výboru samosprávy!) při řešení případných reklamací. Proto technika/správce platíme (či Výbor samosprávy), aby své úsilí vynakládal!
  2. Na výměnu oken a dveří (jedno bytové okno, sklepní okénka, vstupní dveře) doporučuji jednoznačně poptat firmu RI okna, známou svou precizností a skvělým jednáním, jež mohu potvrdit nejen já osobně, ale i řada mých sousedů ze Strnadovy.
  3. Zkušenosti s rozsáhlou rekonstrukcí střechy nemám, na Strnadově se postupovalo formou šikmé střechy, tu však, jak je mi známo,vinohradská radnice nepřipouští...

Očekávám, že se k tomuto mému veřejně prezentovanému návrhu vyjádří i kolegové Jašek a Relich, společné vyjádření pak předáme paní Paďourové...

Žádné komentáře:

Okomentovat