Zapojte se do diskuze!

Pokud máte jakékoliv připomínky, náměty či upozornění na chyby, prosím, napište mi mail či využijte přímo možnost psát komentář na stránkách (lze psát dokonce i anonymně, což je výhoda pro ty z Vás, kdo se chtějí vyjádřit, ale zůstat beze jména - některým tato možnost snad pomůže se zapojit do diskuse, což by jinak třeba veřejně neudělali).
Texty na těchto stránkách jsou určeny zejména obyvatelům domu, stránky jsou "elektronickou nástěnkou" pro pohled obyvatele domu, zástupce části vlastníků. Obsah příspěvků může být zasílán automaticky po sdělení Vaší mailové adresy.
Mgr. Ing. Radek Novotný, zástupce části vlastníků, 777 083 126, coney@centrum.cz

Reklamní řádek

sobota 16. října 2010

Zateplení a izolace II.

Takže jsem si s SBD ujasnil, že ta nešťastná formulace (takto text označil náměstek družstva) na listině, s níž obcházela v posledních 14 dnech dům paní Feketíková a žádala majitele bytů o podpis, měla zajistit "náhradu" za nedostatečnou účast vlastníků na SSV. Jinak samozřejmně platí usnesení schůze (dle zápisu) v plném znění:
  1. Souhlasíme, aby technik domu - pan Prudík oslovil ještě dvě firmy k provedení izolace na domě. Rovněž souhlasíme, aby touto činností byly poptány i firmy, které budou provádět zateplení domu při revitalizaci.
  2. Souhlasíme, aby firma REVI – IN s.r.o. dokončila započaté práce na vyřizování dokladů potřebných k provedení regenerace domu a současně potřebné podklady k vyžádání dotací Zelená úsporám a PANEL.
  3. Souhlasíme, aby se regenerace domu uskutečnila i v případě, že nebude možné čerpat žádné dotační příspěvky. Regenerace se bude provádět kompletně, nikoli po částech.
  4. Souhlasíme, aby byla vytvořena pracovní skupina – Ing. Relich, p. Jašek a Mgr. Novotný. Pracovat bude tato skupina s paní Paďourovou – technikem – správcem domu.
Tato usnesení (poněkud nešťastně) nahrazovala zmíněná podpisová listina... Trochu divné, ale kde není dalších námitek... Kde není žalobce, není soudce.

Žádné komentáře:

Okomentovat