Zapojte se do diskuze!

Pokud máte jakékoliv připomínky, náměty či upozornění na chyby, prosím, napište mi mail či využijte přímo možnost psát komentář na stránkách (lze psát dokonce i anonymně, což je výhoda pro ty z Vás, kdo se chtějí vyjádřit, ale zůstat beze jména - některým tato možnost snad pomůže se zapojit do diskuse, což by jinak třeba veřejně neudělali).
Texty na těchto stránkách jsou určeny zejména obyvatelům domu, stránky jsou "elektronickou nástěnkou" pro pohled obyvatele domu, zástupce části vlastníků. Obsah příspěvků může být zasílán automaticky po sdělení Vaší mailové adresy.
Mgr. Ing. Radek Novotný, zástupce části vlastníků, 777 083 126, coney@centrum.cz

Reklamní řádek

úterý 12. října 2010

Zateplení a izolace

Paní Feketíková, "prodloužená ruka paní Paďourové" (tím se nechci nijak paní Feketíkové dotknout, vážím si její snahy pomáhat řešit záležitosti domu), obcházela v posledních 14 dnech dům a žádala majitele bytů o podpis na listinu, v jejímž záhlaví bylo něco, z čím souhlasím jen částečně, tudíž jsem se odmítl podepsat.
První část záhlaví hovoří o tom, že oprava základů domu, kde zatéká, a zateplení budou poptány u firem současně, na čemž by nebylo nic špatného, pokud by to bylo "nejlépe hned". Budiž. Druhá část podepisovaného textu hovoří o tom, že se oprava základů a zateplení provede současně. Vzhledem k mému, možná až nezdravému, skepticismu v tomto tvrzení vidím nebezpečí, že se s opravou základů nezačne hned na jaře, neboť nebude v tu dobu vše pro akci zateplení připraveno.
S ohledem na to, že nechápu žádný jiný význam, proč tento papír máme podepisovat (a nikdo mi žádné vysvětlení neposkytl, tvrzení paní Feketíkové, že je tím dokumentem míněno, že vše bude financováno z jedněch peněz, se mi nepozdává, neboť o financování v záhlaví podpisovaného dokumentu není ani slovo), vnímám tento dokument jen jako obezličku, jako alibismus, proč se nebude řešit oprava základů ASAP (as soon as possible = hned, jak jen to bude možné)...
Až dostanu jiné zdůvodnění, jiné vysvětlení, rád připojím svůj podpis.

Žádné komentáře:

Okomentovat