Zapojte se do diskuze!

Pokud máte jakékoliv připomínky, náměty či upozornění na chyby, prosím, napište mi mail či využijte přímo možnost psát komentář na stránkách (lze psát dokonce i anonymně, což je výhoda pro ty z Vás, kdo se chtějí vyjádřit, ale zůstat beze jména - některým tato možnost snad pomůže se zapojit do diskuse, což by jinak třeba veřejně neudělali).
Texty na těchto stránkách jsou určeny zejména obyvatelům domu, stránky jsou "elektronickou nástěnkou" pro pohled obyvatele domu, zástupce části vlastníků. Obsah příspěvků může být zasílán automaticky po sdělení Vaší mailové adresy.
Mgr. Ing. Radek Novotný, zástupce části vlastníků, 777 083 126, coney@centrum.cz

Reklamní řádek

středa 18. srpna 2010

Schůze 6.9.

V nejbližších dnech (pravděpodobně již zítra) obdržíte do schránky pozvánku na ČSS a SSV na pondělí 6. září 2010. Na schůzi bude nutno projednat:
  1. pozemky / zahrádky čtyř přízemních bytů, které (z hlediska právního) nejsou součástí domu, jejich majitelem je obec, jejich užívání jako zahrádky je (řekněme kulantně) bez právního základu, (a něco takového asi můžeme chtít sotva upravovat za peníze domu,)
  2. některé souvislosti pronájmu společných prostor,
  3. sondy k základům domu a výsledky těchto sond (sonda u domu 22 zatím potvrdila můj předpoklad, že izolace pod podlahami sklepů v podstatě neexistuje,)
  4. jak to udělat s případným novým výběrovým řízením vzhledem k dost zásadní změně rozsahu prací na regeneraci domu, (původní výběrové řízení bylo na úplně jiný rozsah prací,)
  5. no a konečně volbu nového výboru samosprávy, neboť jinak nám SBD "dosadí" technika-správce. A toho budeme platit v poněkud jiném rozsahu než jaká je odměna pro VS, takže doporučuji se zamyslet a nový VS sestavit. Kdo se hlásí dobrovolně?

Žádné komentáře:

Okomentovat