Zapojte se do diskuze!

Pokud máte jakékoliv připomínky, náměty či upozornění na chyby, prosím, napište mi mail či využijte přímo možnost psát komentář na stránkách (lze psát dokonce i anonymně, což je výhoda pro ty z Vás, kdo se chtějí vyjádřit, ale zůstat beze jména - některým tato možnost snad pomůže se zapojit do diskuse, což by jinak třeba veřejně neudělali).
Texty na těchto stránkách jsou určeny zejména obyvatelům domu, stránky jsou "elektronickou nástěnkou" pro pohled obyvatele domu, zástupce části vlastníků. Obsah příspěvků může být zasílán automaticky po sdělení Vaší mailové adresy.
Mgr. Ing. Radek Novotný, zástupce části vlastníků, 777 083 126, coney@centrum.cz

Reklamní řádek

úterý 17. srpna 2010

Opět výměník V09 Vlčnovská

Vzhledem k tomu, že možná ne každý čte i komentáře pod příspěvky, děkuji tímto paní Feketíkové za odpověď a hned ji zde tlumočím pro všechny, kdo tento blog pravidelně čtou či si nechávají jeho příspěvky zasílat na mail. Tedy od paní Feketíkové jsem se dozvěděl, že:

"...hned druhý den poslal (technik Tepláren) pracovníky na zjištění závady. A pak se zase nic nedělo. Já mu (rozuměj paní Feketíková) tedy opět zavolala a řekl mi, že byla závada odstraněna na výměniku VO9 - vypadeno čerpadlo."
A jen k tomu dodám, že je typické, když dodavatel tepla zpočátku popírá závadu na své straně, to znám z mnohých jednání ze Strnadovy - a nebývá to jen dodavatel tepla, takový je bohužel často přístup firem obecně vůči družstevním domům, dokud se nezačne dostatečně nahlas "křičet", že mají něco opravit, neděje se nic... To neovlivní ani paní Feketíková, ani já...


Zítra tento text malinko poupravím, aby dával smysl i nezasvěcénému do předchozí diskuze, vytisknu 4x a dám jej paní Feketíkové do schránky, ať jej může umístit na nástěnky vchodů a nemusí nic psát ručně!

Žádné komentáře:

Okomentovat