Zapojte se do diskuze!

Pokud máte jakékoliv připomínky, náměty či upozornění na chyby, prosím, napište mi mail či využijte přímo možnost psát komentář na stránkách (lze psát dokonce i anonymně, což je výhoda pro ty z Vás, kdo se chtějí vyjádřit, ale zůstat beze jména - některým tato možnost snad pomůže se zapojit do diskuse, což by jinak třeba veřejně neudělali).
Texty na těchto stránkách jsou určeny zejména obyvatelům domu, stránky jsou "elektronickou nástěnkou" pro pohled obyvatele domu, zástupce části vlastníků. Obsah příspěvků může být zasílán automaticky po sdělení Vaší mailové adresy.
Mgr. Ing. Radek Novotný, zástupce části vlastníků, 777 083 126, coney@centrum.cz

Reklamní řádek

středa 28. července 2010

Vyvěšený zápis z červnové schůze

Zápis z červnové schůze, vyvěšený dnes paní Jehličkovou, má hned na první pohled dvě "mouchy":
  1. Byť je to v zápise přímo uvedeno, nebyl rozeslán mailem na všechny mailové adresy, které paní Jehličková zná - buď jej rozeslala jen někomu (mně určitě ne!) a nebo paní Jehličková nepochopila výhody elektronické komunikace - má být rychlejší než ta papírová, nikoliv obráceně. Rozeslání zápisu mailem má znamenat, že majitelé mailových adres mají mít zápis v mailové schránce v okamžiku jeho dokončení, nikoliv zjistit, že je zápis na nástěnce, a pak se snad někdy časem dočkat elektronické podoby.
  2. V zápisu jsou nějaké zjevné číselné nesrovnalosti, rozhodně v domě nemáme sedmisetmetrový byt...(ta chyba se opakuje, zápis nebyl tvořen pečlivě... a to jsem jej zatím jen četl letmo, neboť mne nebaví stát v suterénu u nástěnky, takže netrpělivě očekávám přislíbenou elektronickou podobu zápisu).
Uvidíme, co bude dál...

Žádné komentáře:

Okomentovat