Zapojte se do diskuze!

Pokud máte jakékoliv připomínky, náměty či upozornění na chyby, prosím, napište mi mail či využijte přímo možnost psát komentář na stránkách (lze psát dokonce i anonymně, což je výhoda pro ty z Vás, kdo se chtějí vyjádřit, ale zůstat beze jména - některým tato možnost snad pomůže se zapojit do diskuse, což by jinak třeba veřejně neudělali).
Texty na těchto stránkách jsou určeny zejména obyvatelům domu, stránky jsou "elektronickou nástěnkou" pro pohled obyvatele domu, zástupce části vlastníků. Obsah příspěvků může být zasílán automaticky po sdělení Vaší mailové adresy.
Mgr. Ing. Radek Novotný, zástupce části vlastníků, 777 083 126, coney@centrum.cz

Reklamní řádek

pondělí 26. července 2010

Resty paní Jehličkové

Bývalá předsedkyně naší samosprávy, paní Jehličková, která složila svou funkci na schůzi na konci června a vzdala se členství v samosprávě, má vůči nám, obyvatelům domu, stále nějaké resty.
Nemám teď na mysli resty dlouhodobé, například nešvary kolem využívání společných prostor, na něž jsem paní Jehličkovou upozorňoval. Ty bude muset řešit nově zvolená samospráva.
Mám na mysli to, že
  1. ač je měsíc po schůzi, nebyl vyvěšen a rozeslán (mailem, jak bylo na schůzi slíbeno) zápis z tohoto jednání!
  2. Dále nebyl stále zveřejněn výstup z jednání paní Jehličkové se starostou panem Čejkou ve věci předané stížnosti na Hattrick!
  3. A konečně nebyl žádným způsobem napraven omyl, jehož se paní Jehličková na poslední schůzi dopustila:
    Družstvo sjedná úvěr až těsně před spuštěním akce zateplení, a tedy i ti, kdo budou skládat peněžní prostředky hotově, neboť nechtějí byt zatížit úvěrem (a tak jej například učinit téměř neprodejným, nepřeveditelným do osobního vlastnictví atd.), budou muset příslušnou částku složit též až na jaře 2011 a nikoliv v září 2010, jak chybně paní Jehličková tvrdila.
    Informaci mám z SBD od "paní z finančního" (omlouvám se, ale paní Hruškovou a paní Hložkouvou stále zaměňuji a teď si nejsem jist, se kterou z těchto dvou finančních odbornic jsem jednal).

1 komentář:

  1. hello my friend! warm greeting ^^!
    your blog looks nice 0_0

    by the way,
    if you need to find free fonts, you can go to our website.

    best regards;

    OdpovědětVymazat