Zapojte se do diskuze!

Pokud máte jakékoliv připomínky, náměty či upozornění na chyby, prosím, napište mi mail či využijte přímo možnost psát komentář na stránkách (lze psát dokonce i anonymně, což je výhoda pro ty z Vás, kdo se chtějí vyjádřit, ale zůstat beze jména - některým tato možnost snad pomůže se zapojit do diskuse, což by jinak třeba veřejně neudělali).
Texty na těchto stránkách jsou určeny zejména obyvatelům domu, stránky jsou "elektronickou nástěnkou" pro pohled obyvatele domu, zástupce části vlastníků. Obsah příspěvků může být zasílán automaticky po sdělení Vaší mailové adresy.
Mgr. Ing. Radek Novotný, zástupce části vlastníků, 777 083 126, coney@centrum.cz

Reklamní řádek

pondělí 24. ledna 2011

Přípravy na revitalizaci domu IV.

Na základě zápisů z posledních tří schůzí - po jejich důkladném prostudování, zda nedošlo někde ke změně rozhodnutí, o němž jsem se domníval, že platí, ale nebyl jsem si jist, žádám SBD, potažmo firmu REVI-IN, o zapracování následujících tří připomínek:

  1. Proč se - když projektová dokumentace řeší v podstatě celý plášť budovy - neřeší i stříšky nad zadními vchody ale pouze jejich oplechování?
  2. Jaké konkrétní barevné řešení přináleží našemu domu, jakou barvu/barvy bude dům mít? Nelze spoléhat na jakési pozdější rozhodnutí samosprávy, která neexistuje. A odpověď o barevném řešení celého sídliště je alibistická, stačí se podívat na domy Bzenecká 10-16 a Bzenecká 23-27. Oba jsou stejného typu jako ten náš a mají odlišné barevné řešení. Takže to s tou unifikací nebude tak horké. V projektu je odkaz na stávající odstín fasádní barvy. Není třeba v projektu barvu specifikovat podle vzorníku? Jinak hrozí, že nás dodavatel barvou nemile překvapí.
  3. Žádám o zapracování rozhodnutí schůze z června 2011 - relizace schránek dostupných zvenčí domu pro doručování a z vnitřku domu pro výběr doručené pošty (usnesení 1.3. "průběžné schránky").

Do dořešení těchto tří bodů/otázek nepovažuji projektovou dokumentaci stále za schválenou k předložení na Stavební úřad ÚMČ!

Již jsem zmiňoval, jen to pro pořádek opakuji, že
  1. návrh pracovní skupiny zní: Sklo na balkóny by mělo být mléčné/šedé/matné/neprůhledné.
  2. "Šiklo by se", aby součástí "úkolového listu" pro firmu byly i sušákové úchyty na balkóny a sušákové úchyty do oken garsonek. Zda si tam pak uživatelé bytů natáhnou šňůry na sušení prádla je už na nich... Ale vzhledem k tomu, že následné uchycení čehokoliv do zateplovacího polystyrenu je obtížné, navrhuji jednotný postup. ZÁJEM JEDNOTLIVÝCH BYTŮ SE POKUSÍM ZJISTIT A ZAPSAT DO LISTINY K TOMU URČENÉ. Když tedy údajně zkušenost říká, že někteří majitelé bytů to zásadně odmítají (zkušenost mám opačnou).

Žádné komentáře:

Okomentovat