Zapojte se do diskuze!

Pokud máte jakékoliv připomínky, náměty či upozornění na chyby, prosím, napište mi mail či využijte přímo možnost psát komentář na stránkách (lze psát dokonce i anonymně, což je výhoda pro ty z Vás, kdo se chtějí vyjádřit, ale zůstat beze jména - některým tato možnost snad pomůže se zapojit do diskuse, což by jinak třeba veřejně neudělali).
Texty na těchto stránkách jsou určeny zejména obyvatelům domu, stránky jsou "elektronickou nástěnkou" pro pohled obyvatele domu, zástupce části vlastníků. Obsah příspěvků může být zasílán automaticky po sdělení Vaší mailové adresy.
Mgr. Ing. Radek Novotný, zástupce části vlastníků, 777 083 126, coney@centrum.cz

Reklamní řádek

neděle 23. ledna 2011

Přípravy na revitalizaci domu III.

Po krátké konzultaci s panem Relichem se vracím k nedostatkům projektové dokumentace a žádám SBD o odpovědi na následující TŘI otázky:

  1. Proč se - když projektová dokumentace řeší v podstatě celý plášť budovy - neřeší i sama stříška nad zadním vchodem ale pouze její oplechování?
  2. Jaké konkrétní barevné řešení přináleží našemu domu, jakou barvu/barvy bude dům mít? Nelze spoléhat na jakési pozdější rozhodnutí samosprávy, která neexistuje. A odpověď o barevném řešení celého sídliště je alibistická, stačí se podívat na domy Bzenecká 10-16 a Bzenecká 23-27. Oba jsou stejného typu jako ten náš a mají odlišné barevné řešení. Takže to s tou unifikací nebude tak horké.
  3. Žádám SBD Mír o PDF verzi dokumentace (zápisů ze schůzí červen, září, listopad), abych mohl znovu projít tvrzení o tom, co se skutečně dohodlo ve finále ve věci prosklené čelní stěny vchodu a schránek.

Do dořešení těchto tří bodů/otázek nepovažuji projektovou dokumentaci stále za schválenou k předložení na Stavební úřad ÚMČ!

Žádné komentáře:

Okomentovat