Zapojte se do diskuze!

Pokud máte jakékoliv připomínky, náměty či upozornění na chyby, prosím, napište mi mail či využijte přímo možnost psát komentář na stránkách (lze psát dokonce i anonymně, což je výhoda pro ty z Vás, kdo se chtějí vyjádřit, ale zůstat beze jména - některým tato možnost snad pomůže se zapojit do diskuse, což by jinak třeba veřejně neudělali).
Texty na těchto stránkách jsou určeny zejména obyvatelům domu, stránky jsou "elektronickou nástěnkou" pro pohled obyvatele domu, zástupce části vlastníků. Obsah příspěvků může být zasílán automaticky po sdělení Vaší mailové adresy.
Mgr. Ing. Radek Novotný, zástupce části vlastníků, 777 083 126, coney@centrum.cz

Reklamní řádek

pátek 25. listopadu 2011

Hloupě nastaveno

Na Prušánecké 18 v prvním patře nesvítí jedno světlo. Čidlo "zatiká", světlo se nerozsvítí, je zcela zjevně jen prasklá žárovka.
Na Strnadově to funguje tak, že kdokoliv si takové situace všimne, může poslat SMS údržbáři, ten žárovku vymění. Jasné, pružné.
Na Prušánecké je to jinak. Je třeba napsat správkyni domu, ta zavolá manželce údržbáře, který bydlí ve vchodě 20, ta řekne manželovi, a ten žárovku vymění. Zbytečné prodlužování informačního řetězce se samozřejmně rovná zbytečně prodloužené době čekání na banální opravu.
Proč nemáme v domě Prušánecká 16-18 někoho, kdo by byl komunikačně vstřícný a údržbu zajišťoval? Proč platíme člověka, který si přeje zůstat skryt a odmítá na sebe zveřejnit telefonní číslo, a musíme se jeho práce doprošovat přes družstvo?

Má-li kdokoliv nějakou konstruktivní připomínku či námitku, pište - na web nebo na můj mail coney@centrum.cz.

6 komentářů:

  1. Zase píšete špatné informace.Na Prušánecké 20 a 22
    není žádný problém.Nesvítí světlo-zazvoní se na pana Šlapala a nebo se vhodí vzkaz do schránky a nedostatky jsou opraveny někdy i do 1 hodiny.Všichni ví kde pan Šlapal bydlí a není problém tam večer zazvonit.Tak zanechte už prosím těch vaších útoku na obyvatele domů.Stále se snažíte být co nejlepší ale......A paní Holá dostává telefony zaplacené-sice neoprávněně---nikdo jí to z nájemníku neodsouhlasil....tak pro ní si myslím není tak velký problém,když ji někdo z nájemníku zavolá...aby to předala panu údržbáři.Zajímavé je,že se stále staráte o takové prkotina,ale že od 18.7.2011 nikdo z nájemníku nedostal do dnešního dne zápis ze schůze...tak to je snad v pořádku??Je to porušení stanov nájemníku....

    OdpovědětVymazat
  2. A) U Šlapalů jsem včera večer marně zvonil.
    B) Obyvatelé domu 16-18 se nemají jak dostat do schránky pana Šlapala, není přístupná pro člověka bez klíče od Prušánecké 20.
    C) Postup volat paní Holé, pokud se pamatuji, chtěl sám pan Šlapal. Odmítl dát k dispozici své číslo.
    D) Až se ustanoví samostatné samosprávy pro 16-18 a 20-22, nebude co řešit, vyhovuje-li to lidem z 20-22, ať si tam pan Šlapal dělá klidně údržbu dál. Vchod 16-18 bude mít svého údržbáře.
    E) Vztah tohoto tématu k zápisu, který byl zveřejněn, nechápu. Kdo si o něj požádá, může jej v elektronické verzi kdykoliv obdržet. Nikde není povinnost dávat automaticky zápis každému jednotlivci vytištěný do schránky.

    OdpovědětVymazat
  3. Mimochodem, nájemníci si stanovili nějaké stanovy? To slyším prvně, neznám stanovy nájemníků...

    OdpovědětVymazat
  4. Těší mne, že si anonym s IP adresou ip-89-102-27-17 umí alespoň přečíst mou odpověď...

    OdpovědětVymazat
  5. Odpovídat se mu zjevně nechce, ono se totiž snadno kritizuje a pomlouvá, ale těžko se odpovídá na jasné a logické argumenty, že...

    OdpovědětVymazat
  6. Jako je vidět, že máte v tom 131 samospráva fakt hodně dobré vztahy. Ale tak jako to jsou prostě obecně problémy bytovek a paneláků. U nás jsme se bavili o investicích a nebýt toho, že SVJ dělá pravidelně investice do P2P, které jsou dlouhodobě schválené, tak bychom FVE a další větší investice nikdy nerealizovali. A takové ty prasklé žárovky... to je vůbec směšné.

    OdpovědětVymazat