Zapojte se do diskuze!

Pokud máte jakékoliv připomínky, náměty či upozornění na chyby, prosím, napište mi mail či využijte přímo možnost psát komentář na stránkách (lze psát dokonce i anonymně, což je výhoda pro ty z Vás, kdo se chtějí vyjádřit, ale zůstat beze jména - některým tato možnost snad pomůže se zapojit do diskuse, což by jinak třeba veřejně neudělali).
Texty na těchto stránkách jsou určeny zejména obyvatelům domu, stránky jsou "elektronickou nástěnkou" pro pohled obyvatele domu, zástupce části vlastníků. Obsah příspěvků může být zasílán automaticky po sdělení Vaší mailové adresy.
Mgr. Ing. Radek Novotný, zástupce části vlastníků, 777 083 126, coney@centrum.cz

Reklamní řádek

úterý 29. listopadu 2011

Co přinesl včerejší KD

Mé poznámky ze včerejšího KD:
  1. Bohužel se v průběhu minulého týdne nestihly dokončit všechny práce v suterénních privátních prostorách (dle slibu firmy), navíc současné počasí umožňuje přesunout část kapacit na dokončení venkovních prací (možná už letos naposledy, zbytek se bude muset přeložit jako nedodělek na příští rok).

  2. Do konce roku budou všechny práce vyfakturovány, nedodělky sepsány a řešeny příští rok - do jejich odstranění však bude blokováno 10% z ceny (tedy 400 000 Kč na NS), které bude firmě doplaceno až po dokončení všech nedodělků.

  3. Zadní okapový chodník bude instalován cca 7-10 pod úrovní okének a terén vyspádován tak, že vznikne přírodní vsakovací žlábek u chodníku za domem, tedy dostatečně daleko od stěny domu.

  4. S firmou řešíme nové rozmístění čidel v suterénu u vchodu tak, aby se světlo uvnitř rozsvítilo už v okamžiku, kdy budu stát vně u dveří a hledat klíče.

  5. Vyzýváme obyvatele domu, aby sepsali všechny drobné reklamace (např. problémy s okapovým žlábkem na balkóně apod.) a předali je, nejlépe v neděli při odečtech vodoměrů, Mgr. Holé, případně je zaslali mailem (nejpozději do pondělí 5/12/2011) či osobně na KD 5/12/2011 v 16:00.
    U každého takového soupisu případných drobných problémů je třeba uvést jméno, adresu s číslem bytu a kontakt (nejlépe telefonní číslo).
    (Pokud někdo chce, může předat svůj soupis mně osobně či na mail, zajistím předání.)

  6. Drobné problémy na balkónech (na kovové části) bude řešit subdodavatel firma 7points, ale vše stále garantuje Profiplast jako hlavní dodavatel.

  7. Stejně tak i Profiplast řeší ve své péči vandaly rozbité sklepní okénko na Prušánecké 22.

  8. Sušáky pro garsonky bude osobně řešit paní Mgr. Holá s obyvateli garsonek v neděli při odečtech vodoměrů.


Má-li kdokoliv nějakou konstruktivní připomínku či námitku, pište - na web nebo na můj mail coney@centrum.cz.

Žádné komentáře:

Okomentovat