Zapojte se do diskuze!

Pokud máte jakékoliv připomínky, náměty či upozornění na chyby, prosím, napište mi mail či využijte přímo možnost psát komentář na stránkách (lze psát dokonce i anonymně, což je výhoda pro ty z Vás, kdo se chtějí vyjádřit, ale zůstat beze jména - některým tato možnost snad pomůže se zapojit do diskuse, což by jinak třeba veřejně neudělali).
Texty na těchto stránkách jsou určeny zejména obyvatelům domu, stránky jsou "elektronickou nástěnkou" pro pohled obyvatele domu, zástupce části vlastníků. Obsah příspěvků může být zasílán automaticky po sdělení Vaší mailové adresy.
Mgr. Ing. Radek Novotný, zástupce části vlastníků, 777 083 126, coney@centrum.cz

Reklamní řádek

pondělí 12. září 2011

Žádost o aktuální verzi dokumentace

Vzhledem k tomu, že dnešní kontrolní den ukázal nepříjemné zjištění: jak se představy domu (rozuměj zástupců domu) a to, co je dle tvrzení firmy skutečně napsáno v projektové dokumentaci, liší, žádám SBD Mír (pana Bátrlu) o zaslání poslední verze projektové dokumentace, dle níž bylo žádáno o stavební povolení. Skutečně je to ta, kterou jsme obdrželi?

Mám takový nepříjemný dojem, že projektant nezapracoval všechny připomínky pracovní komise, jak o nich komise informovala obyvatele domu.

Mám na mysli zejména řešení prvků na střeše, sušáky (hlavně pro obyvatele garsonek) či světlo u vstupů do domu. Měl jsem dnes v závěru diskuze kontrolního dne dojem, že firma má "jiný výtisk" stavební dokumentace, než jakou jsme požadovali po projektantovi... Možná se pletu...

Ale spíš to skoro určitě bude znamenat vyšší náklady, neboť v ceně není zahrnuto vše, co jsme očekávali... U něčeho je to jasné, víme, že nás budou stát více balkóny, podpisy jsme na LktU dávali s vědomím tohoto faktu. Jiné řešení bude navrženo u zadních vstupů (nacenění se mi nedostalo do ruky).

Ale střecha, sušáky... To nás zaskočilo. Bohužel, tak to často bývá. Na druhou stranu, když už se pouštíme do takové nákladné akce, je hloupost vynechat některé podstatné prvky, které budou následně obyvatelům domu dlouhá léta zpříjemňovat život - a o to jde především, aby se nám dobře bydlelo!

Žádné komentáře:

Okomentovat