Zapojte se do diskuze!

Pokud máte jakékoliv připomínky, náměty či upozornění na chyby, prosím, napište mi mail či využijte přímo možnost psát komentář na stránkách (lze psát dokonce i anonymně, což je výhoda pro ty z Vás, kdo se chtějí vyjádřit, ale zůstat beze jména - některým tato možnost snad pomůže se zapojit do diskuse, což by jinak třeba veřejně neudělali).
Texty na těchto stránkách jsou určeny zejména obyvatelům domu, stránky jsou "elektronickou nástěnkou" pro pohled obyvatele domu, zástupce části vlastníků. Obsah příspěvků může být zasílán automaticky po sdělení Vaší mailové adresy.
Mgr. Ing. Radek Novotný, zástupce části vlastníků, 777 083 126, coney@centrum.cz

Reklamní řádek

pondělí 21. března 2011

K předložené projektové dokumentaci

Po prostudování předložené opravené projektové dokumentace mohu zkonstatovat následující:
  • text projektové dokumentace stále popisuje naši stavbu různě, na jedné straně se dozvíme, že máme 1 PP (přízemní podlaží) a 4 NP (nadzemní podlaží), na další se zase dozvíme, že máme 5 NP... Ale to je poznámka spíše formální.
  • Text popisu jednotlivých navržených regeneračních prací uvádí:
    c.1/ ZEMNÍ PRÁCE
    Zemní práce budou prováděny na severní straně domu z důvodu odstranění zatékání do
    polozapuštěného 1.PP. Bude odkopána zemina po celé délce domu až na základovou desku, budou vybetonovány náběhy od desky ke stěně a natavena svislá HI z bitumenových pásů ve dvou vrstvách.
    Ale nejsou uvedeny drenážní trubky...
  • Do textu je vložena věta: "Součástí nových stěn budou utěsněné průchozí schránky na poštu.", neboť tak to bylo schváleno v červnu 2010. Co si myslet o tom, že na nedávné schůzi zase někdo zcela nesmyslně navrhl toto rozhodnutí zvrátit? Že je stupidní nevyužít příležitost pro změnu, aby se pošta, reklamy a vzkazy daly doručovat bez toho, že by doručující musel vstoupit do domu. Argument o relitivně nových schránkách uvnitř domu je irelevantní - vzhledem k tomu, že náklady na nové schránky by tvořily méně než 1% z ceny celé akce. Kdo řekl na schůzi rozumné argumenty? A že se to objevilo na jednání schůze bez uvedení do programu? To dělá zase někdo schválně... Naštěstí rozumní lidé v domě začínají chápat kdo. Ale zapomínají, že tím (jak mi jich několik řeklo), že na schůzi stejně nepůjdou, protože tam bude zase "kocourkov té paní", dobré věci bohužel nepomohou...

Každopádně teď to bude chtít schůzku pracovní komise a promyšlení, co dál, pan Jašek určitě v textu dokumentace zase našel další problematická místa...

3 komentáře:

  1. Zajímali by nás jména těch vaších dobrých lidí-sousedů,kteří prý říkají,že schůze byla kocourkov?????Na schůzi byla většina nájemníků z č.16 a 18 a myslím že se vyjádřili vůči vaší osobě vystižně....Neustále nikoho nenapadejte!!!!
    Chováte se jak hyena ke všem lidem...už si uvědomte počiny svého chování a napadání ostatních.V armádě vás zřejmě už vyhodili????A sápete se po nějakém bidlu.Nejvíc kdo je sprostej jste vy.Vy hulváte,hyeno,..už se to nedá číst ty vaše neustále poznámky vůči ostatním.A schránky budou ty původní.Myslím že nikomu by nebylo milé aby měl schránku zvenčí plnou letáku atd....

    OdpovědětVymazat
  2. Vážení anonymové!
    Až se mi tu podepíšete, vy sousedé, ktéré by to zajímalo (píšete "Zajímali by nás jména...", je vás tedy víc, kdo sedíte u počítače a formulujete své sprosté věty...), můžeme se bavit.
    Nevím, oč čem mluvíte ve druhém odstavci, jsem řádně pracující člověk, jen v tomto okamžiku na pracovní neschopnosti.
    A naučte se, prosím, konečně číst, napsal jsem, že dotyční mi řekli, že "na schůzi stejně nepůjdou, protože tam bude zase "kocourkov té paní", dobré věci bohužel nepomohou", tedy dotyční tam, nepletu-li se, ani nebyli.
    Takže si nechte laskavě svá označení typu hyena pro někoho, kdo si je zaslouží...

    OdpovědětVymazat
  3. A k jediné faktické připomínce "anonymů od hyen" lze říci jen následující:
    Venkovní schránky byly schváleny schůzí v červnu 2010. Teď někdo zcela nesmyslně navrhl hlasování, které toto rozhodnutí zvrátilo. Což je škoda pro všechny obyvatele domu. Neboť tam, kde jsou schránky zvenčí, nemusí mít v domě stolek na reklamy, nikdo nezvoní, že chce dát dovnitř reklamy (což se v současnosti stává velmi často). A když jsou venkovní schránky a někdo si svou schránku označí cedulkou "nevhazovat reklamu", budete se divit, ale funguje to. Takže nehrozí, že
    by někdo měl schránku plnou letáků, když nechce...

    OdpovědětVymazat