Zapojte se do diskuze!

Pokud máte jakékoliv připomínky, náměty či upozornění na chyby, prosím, napište mi mail či využijte přímo možnost psát komentář na stránkách (lze psát dokonce i anonymně, což je výhoda pro ty z Vás, kdo se chtějí vyjádřit, ale zůstat beze jména - některým tato možnost snad pomůže se zapojit do diskuse, což by jinak třeba veřejně neudělali).
Texty na těchto stránkách jsou určeny zejména obyvatelům domu, stránky jsou "elektronickou nástěnkou" pro pohled obyvatele domu, zástupce části vlastníků. Obsah příspěvků může být zasílán automaticky po sdělení Vaší mailové adresy.
Mgr. Ing. Radek Novotný, zástupce části vlastníků, 777 083 126, coney@centrum.cz

Reklamní řádek

sobota 26. května 2012

Rozdělení

Vlastně bych už asi měl konečně opravit záhlaví stránky - pořád na to zapomínám.
Kdysi loni paní Paďourová zorganizovala (či jistá paní z vchodu 22? - ani přesně nevím, kdo byl hlavním původcem) rozdělení samosprávy na 131a a 131b. Klasické pokřivené užití LktU...
Takže tato stránka vlastně už patří jen pod hlavičku 131a, tedy vchody 16 a 18. Proto taky vchody 16 a 18 měli výroční schůzi 22. května, vchody 20 a 22 ji budou mít až 12. června.
Pravda, pracovní komise ještě pracuje společně, a pár věcí se v budoucnu bude muset ještě stejně dělat společně, ale formálně už je náš dům rozdělen na dvě správní jednotky.
Mnozí to nevnímají, mnozí se tomu diví, mnozí se tomu budou ještě chvíli divit...
Ale to je asi tak vše, co se k tomu dá v tuto chvíli dodat...

Má-li kdokoliv nějakou konstruktivní připomínku či námitku, pište - na web nebo na můj mail coney@centrum.cz.

Žádné komentáře:

Okomentovat