Zapojte se do diskuze!

Pokud máte jakékoliv připomínky, náměty či upozornění na chyby, prosím, napište mi mail či využijte přímo možnost psát komentář na stránkách (lze psát dokonce i anonymně, což je výhoda pro ty z Vás, kdo se chtějí vyjádřit, ale zůstat beze jména - některým tato možnost snad pomůže se zapojit do diskuse, což by jinak třeba veřejně neudělali).
Texty na těchto stránkách jsou určeny zejména obyvatelům domu, stránky jsou "elektronickou nástěnkou" pro pohled obyvatele domu, zástupce části vlastníků. Obsah příspěvků může být zasílán automaticky po sdělení Vaší mailové adresy.
Mgr. Ing. Radek Novotný, zástupce části vlastníků, 777 083 126, coney@centrum.cz

Reklamní řádek

úterý 6. prosince 2011

Jdeme do finále

Snad se blížíme do finále:
  1. Již se dokončují drobné práce ve sklepích (firma slíbila označit cedulkami sklepy, které jsou definitivně hotové) a chystá se poslední významný krok - zateplení v suterénu u vstupu.
    Dnes proběhla demontáž osvětlení (bude ponechána trvale svítící jedna žárovka ve vstupním prostoru, abychom se při příchodu do domu večer za tmy "nepřerazili" - pan Šlapal poskytl cenné zkušenosti).

  2. Chystá se výsledné vyúčtování... Byť jsme se v několika drobnostech odklonili od projektu, ve výsledku by cena projektu měla souhlasit. "Vícepráce" a "méněpráce" jsou v rovnováze.

  3. Paní Holá při odečtech vodoměrů zjistila, že sušák do okna chce jen cca polovina uživatelů garsonek. Jejich přání je nám rozkazem - paní magistra objedná...

  4. Firmě byly předány všechny doručené reklamace a budou se postupně řešit....


Dnes by měla firma Stavotrade dořešit zbylé sušáky na balkónech a dokončit distribuci šňůr pro sušáky.

Má-li kdokoliv nějakou konstruktivní připomínku či námitku, pište - na web nebo na můj mail coney@centrum.cz.

Žádné komentáře:

Okomentovat