Zapojte se do diskuze!

Pokud máte jakékoliv připomínky, náměty či upozornění na chyby, prosím, napište mi mail či využijte přímo možnost psát komentář na stránkách (lze psát dokonce i anonymně, což je výhoda pro ty z Vás, kdo se chtějí vyjádřit, ale zůstat beze jména - některým tato možnost snad pomůže se zapojit do diskuse, což by jinak třeba veřejně neudělali).
Texty na těchto stránkách jsou určeny zejména obyvatelům domu, stránky jsou "elektronickou nástěnkou" pro pohled obyvatele domu, zástupce části vlastníků. Obsah příspěvků může být zasílán automaticky po sdělení Vaší mailové adresy.
Mgr. Ing. Radek Novotný, zástupce části vlastníků, 777 083 126, coney@centrum.cz

Reklamní řádek

úterý 13. prosince 2011

Jdeme do finále II.

Včera jsme konzultovali poslední detaily před letošním ukončením prací.
Až na jaře se budou dodělávat venkovní činnosti (až sesedne půda a počasí se začne tvářit "jarně", můžou se dodělat všechny "parkové úpravy").
Nyní se bude ještě ve čtvrtek konat prohlídka dokončených prací v interiérech, sepíší se drobné nedodělky, ty pracovníci firmy budou dodělávat po novém roce.
Stejně tak se po novém roce budou řešit reklamace, které obyvatelé domu předali - ale i případné převrtání otvorů u okapových žlábků na balkónech a jejich nové tmelení se může konat na jaře za rozumného počasí, teď by už tmely "nefungovaly", jak mají.
Hledá se řešení "kapající vody" v balkónové svislici, kde nebyla námi objednána stříška, ale asi bude nutno doplnit v horním patře okap napojený na odtokovou svislou "hranatou trubku", jež je součástí konstrukce nových balkónů.
Dílo bylo vyfakturováno, 10% z ceny však zůstává dle SoD a Dodatku ke SoD jako zádržné a bude proplaceno až po odstranění všech nedodělků. Vzhledem k tomu, že je to téměř milion korun, lze předpokládat, že to je dostatečně motivační částka k dokončení všeho k naší spokojenosti.

Má-li kdokoliv nějakou konstruktivní připomínku či námitku, pište - na web nebo na můj mail coney@centrum.cz.

Žádné komentáře:

Okomentovat