Zapojte se do diskuze!

Pokud máte jakékoliv připomínky, náměty či upozornění na chyby, prosím, napište mi mail či využijte přímo možnost psát komentář na stránkách (lze psát dokonce i anonymně, což je výhoda pro ty z Vás, kdo se chtějí vyjádřit, ale zůstat beze jména - některým tato možnost snad pomůže se zapojit do diskuse, což by jinak třeba veřejně neudělali).
Texty na těchto stránkách jsou určeny zejména obyvatelům domu, stránky jsou "elektronickou nástěnkou" pro pohled obyvatele domu, zástupce části vlastníků. Obsah příspěvků může být zasílán automaticky po sdělení Vaší mailové adresy.
Mgr. Ing. Radek Novotný, zástupce části vlastníků, 777 083 126, coney@centrum.cz

Reklamní řádek

středa 27. května 2015

Ukončení dodávky tepla

Na základě aktuálních prognóz vývoje venkovních teplot bude v průběhu dne 28.5.2015 ukončena dodávka tepla od společnosti Teplárny Brno, a.s. pro domy s centrálním vytápěním, tedy i ten náš.
Předpokládám, že další ochlazení nepřijde a je to pro tentokrát již definitivně.


Má-li kdokoliv nějakou konstruktivní připomínku či námitku, pište - na web nebo na můj mail coney@centrum.cz.

16 komentářů:

  1. moje jméno je Andrea Maria žijící v Madridu Manžel mě rozvedl poslední dva roky, vykročil, abych se setkal s další ženou, plakal jsem každou noc vždy, když si pamatuju, jak se moje dcera zeptala mě, když se otec vrátí domů, miluji svého manžela tolik a my mít dítě ve věku 9 let. já jsem kontaktoval tolik kouzelníků v loňském roce žádný z nich nebyl schopen vrátit mého manžela, všichni žádali o spoustu peněz od mne, vzdálil jsem se lásky až do minulého týdne, šel jsem navštívit svého přítele doma, řekl jsem svému příteli všechno, co se mi stalo a sdílela jsem bolest v srdci se svým přítelem Michelle, představila mě silnému Dr.oduduwovi z tropických afrikánských národů, který má černé magické síly, které vymazávají každé zlé kouzlo, které ničí můj manželství. Můj manžel byl pod zlým kouzlem od jiné ženy, která způsobila, že se můj manžel rozvedl. Můj manžel Anders se vrátil domů ke mně právě včera, plakali, že je líto, že mě rozvedl, litoval a řekl, že nemá pravé smysly. to je pravda, že můj manžel byl pod zlým kouzlem od jiné ženy, protože tvrdila, že můj manžel se vrátil do svých let dříve, než se oženil se mnou. Oduduwa mi pomohla vyřešit můj manželský problém. dnes večer jsem spolu s mou manželkou s naší dcerou společně večeřili v domě grand moms. jsem velmi šťastný a používám toto médium k tomu, abych ocenil pravomoci kouzel Oduduwa. Velmi doporučuji Oduduwa Love kouzelník, pokud máte podobné problémy manželství vztah odeslat e-mailovou zprávu Oduduwa osobní e-mailovou adresu přes (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
    Oduduwa také řeší problémy, jako jsou následující: -
    - Světelné svíčky Láska kouzla přivést zpět bývalého manžela / manželky
    - Bílé magické kouzlo k zastavení rozvodu / oddělení kouzla.
    - kouzla červené-svíčky se splácejí peníze, které někdo vlastní
    - kouzlo kouzla Googlu.
    - kouzlo pro rychlou podporu práce na pracovišti.
    - Zkouška úspěchu Kouzlo.
    - tradiční bylinky a kořeny k léčbě onemocnění rakoviny a léčbě HIV / AIDS
    Oduduwa zpráva WhatsApp: +2348135842629

    OdpovědětVymazat
  2. moje jméno je Andrea Maria žijící v Madridu Manžel mě rozvedl poslední dva roky, vykročil, abych se setkal s další ženou, plakal jsem každou noc vždy, když si pamatuju, jak se moje dcera zeptala mě, když se otec vrátí domů, miluji svého manžela tolik a my mít dítě ve věku 9 let. já jsem kontaktoval tolik kouzelníků v loňském roce žádný z nich nebyl schopen vrátit mého manžela, všichni žádali o spoustu peněz od mne, vzdálil jsem se lásky až do minulého týdne, šel jsem navštívit svého přítele doma, řekl jsem svému příteli všechno, co se mi stalo a sdílela jsem bolest v srdci se svým přítelem Michelle, představila mě silnému Dr.oduduwovi z tropických afrikánských národů, který má černé magické síly, které vymazávají každé zlé kouzlo, které ničí můj manželství. Můj manžel byl pod zlým kouzlem od jiné ženy, která způsobila, že se můj manžel rozvedl. Můj manžel Anders se vrátil domů ke mně právě včera, plakali, že je líto, že mě rozvedl, litoval a řekl, že nemá pravé smysly. to je pravda, že můj manžel byl pod zlým kouzlem od jiné ženy, protože tvrdila, že můj manžel se vrátil do svých let dříve, než se oženil se mnou. Oduduwa mi pomohla vyřešit můj manželský problém. dnes večer jsem spolu s mou manželkou s naší dcerou společně večeřili v domě grand moms. jsem velmi šťastný a používám toto médium k tomu, abych ocenil pravomoci kouzel Oduduwa. Velmi doporučuji Oduduwa Love kouzelník, pokud máte podobné problémy manželství vztah odeslat e-mailovou zprávu Oduduwa osobní e-mailovou adresu přes (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
    Oduduwa také řeší problémy, jako jsou následující: -
    - Světelné svíčky Láska kouzla přivést zpět bývalého manžela / manželky
    - Bílé magické kouzlo k zastavení rozvodu / oddělení kouzla.
    - kouzla červené-svíčky se splácejí peníze, které někdo vlastní
    - kouzlo kouzla Googlu.
    - kouzlo pro rychlou podporu práce na pracovišti.
    - Zkouška úspěchu Kouzlo.
    - tradiční bylinky a kořeny k léčbě onemocnění rakoviny a léčbě HIV / AIDS
    Oduduwa zpráva WhatsApp: +2348135842629

    OdpovědětVymazat
  3. Jmenuji se Lilian N. Je to velmi radostný den mého života, protože mi pomohl Dr.saguru, který mi pomohl získat mého bývalého manžela zpět kouzlem magie a lásky. Byl jsem ženatý 6 let a bylo to tak hrozné, protože můj manžel na mě opravdu podváděl a hledal rozvod, ale když jsem narazil na e-mail Dr.saguru na internetu o tom, jak pomohl tolika lidem získat jejich ex zpět a pomáhají opravit vztah. a aby lidé byli šťastní ve svém vztahu. Vysvětlil jsem mu svou situaci a poté jsem hledal jeho pomoc, ale k mému největšímu překvapení mi řekl, že mi pomůže s mým případem a tady teď slavím, protože můj manžel se změnil úplně navždy. Vždy chce být u mě a bez mého přítomnosti nemůže dělat nic jiného. Opravdu si užívám manželství, což je velká oslava. Budu dál svědčit na internetu, protože Dr.saguru je opravdu opravdový kouzelník. POTŘEBUJETE POMOC, POKUD KONTAKTUJTE LÉKAŘE SAGURU NYNÍ EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com nebo 2349037545183 Je to jediná odpověď na váš problém a způsobí, že se budete cítit šťastní ve svém vztahu.
    1 LOVE SPELL
    2 VYHRAJTE ZPĚT ZPĚT
    3 OVOCE ŽENY
    4 PROPAGACE SPELL
    5 OCHRANA SPELL
    6 OBCHODNÍ OBCHOD
    7 PRODÁVÁNÍ DOBRÉ ÚLOHY
    8 SPOTŘEBA LOTTERY A PŘÍPADU KURTU.

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem velmi šťastný, chci se podělit o svá svědectví s širokou veřejností o tom, co pro mě tento muž jménem Dr. PADMAN právě pro mě udělal, jsem ženatý 4 roky a mám rozchod s manželem před 4 měsíci a byl jsem strach a tak zmatený, protože ho tak moc miluji. Opravdu jsem byl příliš depresivní a kamarád mě nasměroval k tomuto kouzelníkovi, doktoru PADMANOVI, a oznámil jsem mu všechny své problémy a řekl mi, abych se nebál toho, že se přinutí, aby se můj manžel vrátil ke mně a za pouhých 48 hodin Dostal jsem hovor od mého manžela a on se líbil, že bych se měl vrátit do domu. Nikdy v mém životě nevěří v kouzlo a teď mi to jen pomohlo a jsem nyní tak šťastný. Vše mu děkujeme a pokud si také chcete nechat svého manžela vrátit pro sebe zde !! jeho e-mailovou adresu (padmanlovespell@yahoo.com), jsem tak rád, že svědčím o vaší práci a laskavosti DR PADMAN

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem velmi šťastný, chci se podělit o svá svědectví s širokou veřejností o tom, co pro mě tento muž jménem Dr. PADMAN právě pro mě udělal, jsem ženatý 4 roky a mám rozchod s manželem před 4 měsíci a byl jsem strach a tak zmatený, protože ho tak moc miluji. Opravdu jsem byl příliš depresivní a kamarád mě nasměroval k tomuto kouzelníkovi, doktoru PADMANOVI, a oznámil jsem mu všechny své problémy a řekl mi, abych se nebál toho, že se přinutí, aby se můj manžel vrátil ke mně a za pouhých 48 hodin Dostal jsem hovor od mého manžela a on se líbil, že bych se měl vrátit do domu. Nikdy v mém životě nevěří v kouzlo a teď mi to jen pomohlo a jsem nyní tak šťastný. Vše mu děkujeme a pokud si také chcete nechat svého manžela vrátit pro sebe zde !! jeho e-mailovou adresu (padmanlovespell@yahoo.com), jsem tak rád, že svědčím o vaší práci a laskavosti DR PADMAN

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, jmenuji se "Tina Petersen" Jsem z Odense v Dánsku. Byl jsem ženatý 9 let s Oliverem a oba jsme měli spolu dva (2) syny. Oliver byl můj milenec na střední škole, můj vysněný muž a já jsme ho milovali víc, než dokážou vyjádřit slova. Najednou můj manžel začal spát a dávat různé omluvy, proč se nemůže vrátit domů. Děti, které byly zvyklé být vždycky kolem svého otce, ho teď vidí ječmen. Začal mít vnější vztahy s jinými ženami a neuvažoval, jak se budou děti nebo já cítit.

    Celý můj svět byl otřesen a zdá se mi, že jsem ztratil jediného člověka, kterého jsem kdy miloval. To se ještě zhoršilo v okamžiku, kdy požádal o rozvod ... Snažil jsem se, co mohl, aby mu změnil názor a zůstal se mnou a dětmi, ale veškeré úsilí bylo marné. Prosil jsem a zkoušel všechno, ale nic nefungovalo.

    Průlom nastal, když mě někdo představil tomuto nádhernému, velkému kouzelníkovi, který mi nakonec pomohl ... Nikdy jsem nebyl fanouškem takovýchto věcí, ale prostě jsem se rozhodl neochotně vyzkoušet, protože jsem byl zoufalý a nezbylo mi na výběr ... Udělal zvláštní modlitby a použil kořeny a byliny ... Během dvou dnů mi Oliver zavolal a byl mi líto všech emocionálních traumatů, které mi způsobil, přestěhoval se zpět do domu a nadále šťastně žijeme jako jedna velká rodina. co úžasný zázrak doktor Zuzu udělal pro mě a moji rodinu. Pomohl mi také vyřešit můj problém s artritidou, se kterým se zabývám celá léta

    Představil jsem mu mnoho párů s problémy po celém světě a měli dobré zprávy ... Jsem pevně přesvědčen, že někdo tam potřebuje pomoc. Pro naléhavou pomoc jakéhokoli typu kontaktujte doktora Zuzu nyní prostřednictvím jeho e-mailu: doctorzuzutemple@gmail.com nebo WhatsApp ho na +2347013499818 a také kontaktujte doktora Zuzu na Viber prostřednictvím +2347013499818

    OdpovědětVymazat
  7. Moje cesta k obnovení manželství začala před 7 dny, když mě moje 42letá žena změnila na o 10 let mladšího muže. Je mi 57 a jí je 55. Prošel jsem pouští a na své cestě jsem našel doktora Isikola. Bůh ho použil k uzdravení mého zlomeného srdce a vzal mé bolesti pryč svým kouzlem Mocné lásky. bylo to pro mě těžké, když jsem se snažil dostat ji zpět domů bez úspěchu, a to se stalo mučením mých dětí a já. Věřím Pánu a vím, že se chystá obnovit mé manželství. Vysvětlil jsem mu všechno a on mi řekl, co mám dělat, co jsem udělal, a udělal svou část a moje žena se vrátila domů ke mně a našim dětem za méně než 48 hodin. Musíme mít víru. Víra je ujištění o věcech, v které doufáme, a přesvědčení o věcech, které nevidíme. Muži a ženy se prosím nevzdávejte, Bůh může použít doktora Isikola k obnovení vašeho manželství nebo vašeho vztahu. Neztrácejte naději. Musíte se zamilovat do Pána. Obraťte se na doktora Isikola Pro mocné kouzlo lásky zaslané od Boha. prostřednictvím e-mailu: sikolosolutionhome@gmail.com.com nebo jeho WhatsApp na: +2348133261196.

    OdpovědětVymazat
  8. Dobrý den, přátelé, jmenuji se Aisha a jsem povoláním zdravotní sestra, já a můj snoubenec chodili 6 let, ale měli jsme vážné potíže, protože jeho matka nechce, abychom se vzali, použila jinou metodu, aby se ujistila, že synu, nechci se mnou oženit, dokud se se mnou konečně bez důvodu nerozejde, opravdu ho miluji, takže hledám rychlé řešení online a měl jsem to štěstí, že jsem narazil na doktora Ajayiho, velkého kouzelníka, požehnaného jeho předky s velkými schopnostmi, Vyprávěl jsem problémem jemu a on mně, co způsobuje rozpor mezi námi, a řekl mi, co je třeba udělat, abych měl ve svém vztahu opět mír, řídil jsem se všemi jeho pokyny a dnes jsme šťastně manželství a očekáváme naše první dítě. Máte problém ve svém manželském domě nebo chcete, aby se vaše milenka vrátila po rozchodu, kontaktujte Dr. Ajayi nyní o trvalé řešení na e-mailu: drajayi1990@gmail.com nebo Whatsapp / Viber číslo: +2347084887094

    OdpovědětVymazat
  9. JSTE V ŽÁDNÉM DRUHU ŽIVOTNÍHO OBTÍŽE A CHCETE TRVALÉ ŘEŠENÍ ?, KONTAKTUJTE VOODOO LORDE, JE VELMI VÝKONNÝ KOUZEL KOUZEL VIA WHATSAPP ON (+234 08097014935), NEBO E-MAIL NA (VOODOOCONNECT60@GMAIL.COM. Můj manžel se se mnou chtěl rozvést a řekl, že je unavený z našeho svazku. Překvapilo mě to, protože to přišlo najednou a můj instinkt mi řekl, že se něco pokazí. Později jsem zjistil, že můj manžel měl manželku venku, zeptal jsem se ho na to, velmi se rozzlobil a řekl, že proto chce, abychom se rozvedli. Odešel z domova na 6 měsíců, byl jsem znepokojený a zmatený a začal jsem surfovat po internetu a hledat způsoby, jak přimět svého manžela, aby se vrátil, když jsem viděl četné svědectví, které lidé komentovali o vúdú lordovi, zejména o tom, jak pomáhá ženě otěhotnět a otěhotnět její vlastní dítě s kouzly a bylinnými léky po 9 letech manželství. Spojil jsem se s ním a vysvětlil jsem mu svou situaci s manželem, řekl mi, že můj manžel byl zmanipulován temnou silou, řekl mi, co mám udělat, seslal kouzlo a udělal za mě určité obřady. Po sedmi dnech kouzla, které můj manžel přišel domů a roztrhl rozvodový papír, jsme díky VOODOO LORDI zpět šťastnější než kdy dříve. Nestyďte se za své problémy, vyhledejte pomoc a nechte ji vyřešit.

    OdpovědětVymazat
  10. JSTE V ŽÁDNÉM DRUHU ŽIVOTNÍHO OBTÍŽE A CHCETE TRVALÉ ŘEŠENÍ ?, KONTAKTUJTE VOODOO LORDE, JE VELMI VÝKONNÝ KOUZEL KOUZEL VIA WHATSAPP ON (+234 08097014935), NEBO E-MAIL NA (VOODOOCONNECT60@GMAIL.COM. Můj manžel se se mnou chtěl rozvést a řekl, že je unavený z našeho svazku. Překvapilo mě to, protože to přišlo najednou a můj instinkt mi řekl, že se něco pokazí. Později jsem zjistil, že můj manžel měl manželku venku, zeptal jsem se ho na to, velmi se rozzlobil a řekl, že proto chce, abychom se rozvedli. Odešel z domova na 6 měsíců, byl jsem znepokojený a zmatený a začal jsem surfovat po internetu a hledat způsoby, jak přimět svého manžela, aby se vrátil, když jsem viděl četné svědectví, které lidé komentovali o vúdú lordovi, zejména o tom, jak pomáhá ženě otěhotnět a otěhotnět její vlastní dítě s kouzly a bylinnými léky po 9 letech manželství. Spojil jsem se s ním a vysvětlil jsem mu svou situaci s manželem, řekl mi, že můj manžel byl zmanipulován temnou silou, řekl mi, co mám udělat, seslal kouzlo a udělal za mě určité obřady. Po sedmi dnech kouzla, které můj manžel přišel domů a roztrhl rozvodový papír, jsme díky VOODOO LORDI zpět šťastnější než kdy dříve. Nestyďte se za své problémy, vyhledejte pomoc a nechte ji vyřešit.

    OdpovědětVymazat
  11. JSTE V ŽÁDNÉM DRUHU ŽIVOTNÍHO OBTÍŽE A CHCETE TRVALÉ ŘEŠENÍ ?, KONTAKTUJTE VOODOO LORDE, JE VELMI VÝKONNÝ KOUZEL KOUZEL VIA WHATSAPP ON (+234 08097014935), NEBO E-MAIL NA (VOODOOCONNECT60@GMAIL.COM. Můj manžel se se mnou chtěl rozvést a řekl, že je unavený z našeho svazku. Překvapilo mě to, protože to přišlo najednou a můj instinkt mi řekl, že se něco pokazí. Později jsem zjistil, že můj manžel měl manželku venku, zeptal jsem se ho na to, velmi se rozzlobil a řekl, že proto chce, abychom se rozvedli. Odešel z domova na 6 měsíců, byl jsem znepokojený a zmatený a začal jsem surfovat po internetu a hledat způsoby, jak přimět svého manžela, aby se vrátil, když jsem viděl četné svědectví, které lidé komentovali o vúdú lordovi, zejména o tom, jak pomáhá ženě otěhotnět a otěhotnět její vlastní dítě s kouzly a bylinnými léky po 9 letech manželství. Spojil jsem se s ním a vysvětlil jsem mu svou situaci s manželem, řekl mi, že můj manžel byl zmanipulován temnou silou, řekl mi, co mám udělat, seslal kouzlo a udělal za mě určité obřady. Po sedmi dnech kouzla, které můj manžel přišel domů a roztrhl rozvodový papír, jsme díky VOODOO LORDI zpět šťastnější než kdy dříve. Nestyďte se za své problémy, vyhledejte pomoc a nechte ji vyřešit.

    OdpovědětVymazat
  12. JSTE V ŽÁDNÉM DRUHU ŽIVOTNÍHO OBTÍŽE A CHCETE TRVALÉ ŘEŠENÍ ?, KONTAKTUJTE VOODOO LORDE, JE VELMI VÝKONNÝ KOUZEL KOUZEL VIA WHATSAPP ON (+234 08097014935), NEBO E-MAIL NA (VOODOOCONNECT60@GMAIL.COM. Můj manžel se se mnou chtěl rozvést a řekl, že je unavený z našeho svazku. Překvapilo mě to, protože to přišlo najednou a můj instinkt mi řekl, že se něco pokazí. Později jsem zjistil, že můj manžel měl manželku venku, zeptal jsem se ho na to, velmi se rozzlobil a řekl, že proto chce, abychom se rozvedli. Odešel z domova na 6 měsíců, byl jsem znepokojený a zmatený a začal jsem surfovat po internetu a hledat způsoby, jak přimět svého manžela, aby se vrátil, když jsem viděl četné svědectví, které lidé komentovali o vúdú lordovi, zejména o tom, jak pomáhá ženě otěhotnět a otěhotnět její vlastní dítě s kouzly a bylinnými léky po 9 letech manželství. Spojil jsem se s ním a vysvětlil jsem mu svou situaci s manželem, řekl mi, že můj manžel byl zmanipulován temnou silou, řekl mi, co mám udělat, seslal kouzlo a udělal za mě určité obřady. Po sedmi dnech kouzla, které můj manžel přišel domů a roztrhl rozvodový papír, jsme díky VOODOO LORDI zpět šťastnější než kdy dříve. Nestyďte se za své problémy, vyhledejte pomoc a nechte ji vyřešit.

    OdpovědětVymazat
  13. Můj manžel mě po jednom roce manželství opustil pro jinou ženu. Zoufale jsem ho potřeboval zpět, protože jsem ho tak miloval. Měl jsem velké obavy a potřeboval jsem pomoc. Tento věrný den při surfování na internetu jsem narazil na zvláštní svědectví o pánovi vúdú. Poté, co jsem utratil peníze za tolik falešných kouzelníků, cítil jsem, že bych to měl naposledy vyzkoušet, kontaktoval jsem voodoo lorda a on mi řekl, co mám dělat, a udělal jsem je všechny, pak pro mě vytvořil kouzlo lásky. O 28 hodin později se můj manžel ke mně vrátil a rozplakal se a požádal o odpuštění. Dnes jsem tak šťastný a doporučil bych toto skvělé sesilatele kouzel každému, kdo opravdu potřebuje naléhavé řešení svého rozbitého vztahu, který se specializuje na přivedení zpět ztracené přítelkyně, získání vašeho milovaného srdce, pomoc svobodným lidem při hledání partnerů, pomoc při kouzlení Chcete-li, aby byla vaše půjčka poskytnuta, sesílejte kouzla, abyste získali přízeň, milostnou přitažlivost, problémy s manželstvím a rozvod, specializuje se také na léčbu problémů s ledvinami a jakýchkoli jiných druhů nemocí, které vás trápí, a může dokonce pomoci neplodným ženám otěhotnět. Tak je dobrý, je nejlepší v tom, co dělá. Můžete ho kontaktovat na whatsapp prostřednictvím (+234 - 08097014925) nebo mu poslat e-mail na (voodooconnect60@gmail.com).

    OdpovědětVymazat
  14. Můj manžel mě po jednom roce manželství opustil pro jinou ženu. Zoufale jsem ho potřeboval zpět, protože jsem ho tak miloval. Měl jsem velké obavy a potřeboval jsem pomoc. Tento věrný den při surfování na internetu jsem narazil na zvláštní svědectví o pánovi vúdú. Poté, co jsem utratil peníze za tolik falešných kouzelníků, cítil jsem, že bych to měl naposledy vyzkoušet, kontaktoval jsem voodoo lorda a on mi řekl, co mám dělat, a udělal jsem je všechny, pak pro mě vytvořil kouzlo lásky. O 28 hodin později se můj manžel ke mně vrátil a rozplakal se a požádal o odpuštění. Dnes jsem tak šťastný a doporučil bych toto skvělé sesilatele kouzel každému, kdo opravdu potřebuje naléhavé řešení svého rozbitého vztahu, který se specializuje na přivedení zpět ztracené přítelkyně, získání vašeho milovaného srdce, pomoc svobodným lidem při hledání partnerů, pomoc při kouzlení Chcete-li, aby byla vaše půjčka poskytnuta, sesílejte kouzla, abyste získali přízeň, milostnou přitažlivost, problémy s manželstvím a rozvod, specializuje se také na léčbu problémů s ledvinami a jakýchkoli jiných druhů nemocí, které vás trápí, a může dokonce pomoci neplodným ženám otěhotnět. Tak je dobrý, je nejlepší v tom, co dělá. Můžete ho kontaktovat na whatsapp prostřednictvím (+234 - 08097014925) nebo mu poslat e-mail na (voodooconnect60@gmail.com).

    OdpovědětVymazat
  15. Můj manžel mě po jednom roce manželství opustil pro jinou ženu. Zoufale jsem ho potřeboval zpět, protože jsem ho tak miloval. Měl jsem velké obavy a potřeboval jsem pomoc. Tento věrný den při surfování na internetu jsem narazil na zvláštní svědectví o pánovi vúdú. Poté, co jsem utratil peníze za tolik falešných kouzelníků, cítil jsem, že bych to měl naposledy vyzkoušet, kontaktoval jsem voodoo lorda a on mi řekl, co mám dělat, a udělal jsem je všechny, pak pro mě vytvořil kouzlo lásky. O 28 hodin později se můj manžel ke mně vrátil a rozplakal se a požádal o odpuštění. Dnes jsem tak šťastný a doporučil bych toto skvělé sesilatele kouzel každému, kdo opravdu potřebuje naléhavé řešení svého rozbitého vztahu, který se specializuje na přivedení zpět ztracené přítelkyně, získání vašeho milovaného srdce, pomoc svobodným lidem při hledání partnerů, pomoc při kouzlení Chcete-li, aby byla vaše půjčka poskytnuta, sesílejte kouzla, abyste získali přízeň, milostnou přitažlivost, problémy s manželstvím a rozvod, specializuje se také na léčbu problémů s ledvinami a jakýchkoli jiných druhů nemocí, které vás trápí, a může dokonce pomoci neplodným ženám otěhotnět. Tak je dobrý, je nejlepší v tom, co dělá. Můžete ho kontaktovat na whatsapp přes +234 - 08097014925 nebo mu poslat e-mail na voodooconnect60@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. Vím, že mi do toho jako občanovi jiného města nic není, ale beru si od vás tak trochu inspiraci i pro naše SVJ a víte, co mi přijde? Že tyhle rozhodnutí na základě někoho z fabriky někde jinde jsou fakt nesmysl. Jako několikrát se nám doma stalo to, že se vyplo teplo a pak byla ještě zima. A vysvětlujte to mámám s dětmi, které jsou celý den doma. To bych je vždycky nejraději do té montované výrobní haly poslal, ať si to vyřídí s tím dotyčným sami.

    OdpovědětVymazat