Zapojte se do diskuze!

Pokud máte jakékoliv připomínky, náměty či upozornění na chyby, prosím, napište mi mail či využijte přímo možnost psát komentář na stránkách (lze psát dokonce i anonymně, což je výhoda pro ty z Vás, kdo se chtějí vyjádřit, ale zůstat beze jména - některým tato možnost snad pomůže se zapojit do diskuse, což by jinak třeba veřejně neudělali).
Texty na těchto stránkách jsou určeny zejména obyvatelům domu, stránky jsou "elektronickou nástěnkou" pro pohled obyvatele domu, zástupce části vlastníků. Obsah příspěvků může být zasílán automaticky po sdělení Vaší mailové adresy.
Mgr. Ing. Radek Novotný, zástupce části vlastníků, 777 083 126, coney@centrum.cz

Reklamní řádek

pondělí 3. října 2011

Pro dnešní kontrolní den

Na dnešním kontrolním dni by se měl odsouhlasit seznam prací provedených za září (prošel jsem jej a neshledal nic, co by bylo možno rozporovat) pro první fakturu (cca 800 tis. na NS), a dále by se měla vybrat dlažba - k dlažbě psal kolega Jašek stavbyvedoucímu panu Hrubešovi:
...širší forum sousedů z Prušánecké 16-22 vyjádřilo přání podílet se na výběru dlažeb pro naše lodžie. Shodli jsme se na tom, že nemá cenu vybírat z více než dvou vzorků. Mohl byste tedy ze sortimetu Taurus přinést na kontrolní den 2 vzorky dlažeb? Nejlépe jeden vzorek v neutrálním šedém odstínu. Druhý vzorek, který by víc korespondoval se současnými fasádami např. písková dlažba nebo šedá dlažba s pískovou "krupicí" Pro urychlení výběru by pro nás bylo nejvýhodnější do každého vchodu mít jednu dvojici vzorků na výběr. Pokud byste mohl i toto zařídit, bylo by to ideální.
Tu stejnou problematiku budeme muset řešit i s barevností venkovních stěn nejnižšího podlaží a stěn lodžií. Více domluvíme na pondělním kontrolním dnu.
Toto pondělí se osobně kontrolního dne neúčastním, ale předpokládám, že vše proběhne bez problémů a od kolegů se dozvím podrobnosti...

A ještě mi psal jeden pan soused z vchodu 22 a upozornil, že na západní štítové stěně si všiml na tmavší oranžové ploše barevné nehomogenity, pozoroval tam dva velké světlejší fleky. Nemohu teď hned posoudit, nejsem na místě samém, ale o několika takových malých místech vím - jsou ale dána technologickým postupem, kdy při demontáži lešení, resp. jeho uchycení do zdi, se daná místa opravují - byť sebedůkladněji, vždy se to dá najít... Nelze s tím nic víc dělat...
Pokud se však kdokoliv domníváte, že víte o chybě, která není jen místo po kotvě lešení, ale skvrna většího rázu, upozorněte na to, prosím, kolegu Relicha nebo Jaška - já totiž nebudu na kontrolním dni, abych se na to podíval a upozornil, neboť jsem 3 dny mimo Brno.


Má-li kdokoliv nějakou konstruktivní připomínku či námitku, pište - na web nebo na můj mail coney@centrum.cz.

Žádné komentáře:

Okomentovat