Zapojte se do diskuze!

Pokud máte jakékoliv připomínky, náměty či upozornění na chyby, prosím, napište mi mail či využijte přímo možnost psát komentář na stránkách (lze psát dokonce i anonymně, což je výhoda pro ty z Vás, kdo se chtějí vyjádřit, ale zůstat beze jména - některým tato možnost snad pomůže se zapojit do diskuse, což by jinak třeba veřejně neudělali).
Texty na těchto stránkách jsou určeny zejména obyvatelům domu, stránky jsou "elektronickou nástěnkou" pro pohled obyvatele domu, zástupce části vlastníků. Obsah příspěvků může být zasílán automaticky po sdělení Vaší mailové adresy.
Mgr. Ing. Radek Novotný, zástupce části vlastníků, 777 083 126, coney@centrum.cz

Reklamní řádek

středa 20. dubna 2011

Jak lze řešit sklepní prostory... II.

Na počátku dubna jsem tu psal obecnou úvahu o tom, jak lze řešit situaci ve společných prostorách. Zopakujme si aktuální stav:

Co už je v řešení?
Aktuálně se řeší čtyři žádosti o pronájem: pana Švába (místnost v SZ rohu vchodu 18, která jistou dobu sloužila jako snad dílna), pana Relicha (místnost v JV rohu vchodu 18, která sloužila odjakživa prý jako sklad, fyzicky je to místnost pod mou kuchyní), moje (malá místnost mezi kočárkárnou a dílnou) a pana Juráska (místnost sloužící snad kdysi jako prádelna či mandl - omlouvám se, zapomněl jsem tento detail).
Zbývá obdobným způsobem ve vchodě 18 dořešit místnost pod zadním schodištěm (původně určená jako sklad CO - tu budou řešit Karnetovi s paní sousedkou z přízemí), a dále místnosti ve vchodě 16: místnost v SZ rohu (na dveřích je číslo 6), místnost pod zadním schodištěm, mandl, prádelnu a obě sušárny (jedno z toho nikoliv - viz výše). Psal jsem, že u ostatních místností by bylo vhodné, aby se majitelé přihlásili ke svým odloženým věcem a zrealizoval se pronájem těm, kdo to potřebují (léta odložené věci je lepší vyhodit a zlikvidovat, než kvůli nim sjednávat pronájem a prostory trvale blokovat).
Jsou tu totiž i jiní zájemci, kteří aktuálně žádný z uvedených prostor nevyužívají, ale chtěli by.
Jenže kdo teď má vlastně přehled o užití zbylých místností? Paní Paďourová? Předala to paní Holé? Či se snad tato informace dostala k jinému pracovníku družstva? V tuto chvíli nevím...

Žádné komentáře:

Okomentovat